Havearkitekt i Roskilde & sydsjælland

Få overblik & inspiration til din have og belægninger.

Jeg har arbejdet som havearkitekt siden 1999 og blev selvstændig i 2008. Jeg tegner haver for private haver, sommerhushaver, kolonihaver, præstegårdshaver og boligforeninger.

Jeg brænder for at inspirere kunder lige der, hvor de er klar til at modtage indput til deres nye haveliv. De to timers havebesøg er godt givet ud, hvis der skal nytænkes. Ved havebesøget er jeg din sparring på stedet. Jeg kommer med inspiration til belægningsvalg og rådgiver om kunsten at finde frem til rette plantesammensætning på stedet og ser mulighederne i din haven. Jeg udarbejder både hurtige skitser og ideoplæg på stedet samt tegner mere udførlige haveplaner.

Om havebesøget skal udvikle sig til enten haveskitser eller haveplaner aftales efter besøget.

Hvis det ikke er selve haven, der skal have al opmærksomhed, men mere de belagte flader er jeg klar til at give mit bud, så disse flader passer til huset og de funktioner, der er tilknyttet disse belagte områder. Jeg kan her nævne feks. Sandstone.dk et dejligt sted at besøge for at købe lækre sandsten.

Jeg har tegnet prøvehushave til Hus Compagniet i Ringsted, Hillerød, Odense og nyligt i Blovstrød, Kolding og Allerød.

Jeg har samarbejde med forskellige anlægsgartnere og kan, hvis der er behov for det, anbefale den anlægsgartner jeg synes passer til de enkelte opgaver. Hvis det altså skal udføres af andre.

Du kan bestille et besøg, hvor jeg tegner en haveplan på stedet. Det koster 3.750 kr. inkl. moms. Derudover kørsel. To til tre timers skitsering på stedet.

Udfyld kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Tusind tak for dit besøg forleden, og tak for din mail.

Fik googlet samtlige blomster/træer om aftenen, og jeg synes det ser vildt godt ud det hele, så det var virkelig fedt med alle dine ideer og jeg har taget det hele til mig. Selv lodden løvefod ude ved blodblommen i frontbedet og den fine orange rose

Hmm, ellers tror jeg der nogenlunde styr på haveplanen, og jeg glæder mig så meget til at komme igang

Tina

Igen mange tak for hjælpen. Det var meget inspirerende og jeg er sikker på, at vore have nok skal blive super dejlig.

Tin

Din haveskitse er blevet indrammet, og vi kigger jævnligt på den. Den indeholder mange gode ideer og drømme.

Vi vil rigtig gerne bede om et tilbud på en plan til planter omkring terrassen og drivhuset (du kaldte det skovområde og sommerblomst-område). Vi vil gerne vente til efter jul med at mødes med dig, da der er en masse andre ting, vi skal tage stilling til lige nu. Men mødet med dig var super værdifuldt, og vi vil gerne have ideer til det videre arbejde med at anlægge en dejlig have.

Henriette