Murermestervilla med fantastisk orangeri, slidte brosten og stemning af romantik.

Romantik, frodighed, slyngede stier, intime haverum, havehus, hængekøje og slidte brosten var nogle af de ønsker, der stod på ønskesedlen.

Med arbejde og to små børn samt et tredje barn på vej var ejerne klar til at iscenesætte haven.  Jeg kom med et skitseforslag, der blev tilrettet og justeret på plads. Kom også på besøg et par gange for at tilse og tale mere om beplantning. Det var dejligt at samarbejde med kunderne. De havde gjort et godt forarbejde inden havebesøget. Der var målt op, der var mange udklip at planter, de kunne lide og alle ønsker var remset op.

Huset ligger på en lidt skrånende grund. Terrænet blev indarbejdet og understreget med trin og opdeling af haven de rigtige steder. Husets placering og de eksisterende terrænforhold havde stor betydning for den overordnede struktur og indretning i haven. En gammel og faldefærdig udestue blev revet ned og et fantastisk orangeri blev bygget, fuldstændig i overensstemmelse med husets og havens romantiske udtryk.

For nogle uger siden blev jeg ringet op, hvor de fortalte, at de nu havde købt et hus helt ned til vandet og om jeg lige kunne komme med et oplæg. Så jeg glæder mig at samarbejde med dem igen og få skabt en have, der passer til dem, huset og beliggenheden.