Havearkitekt Lise-Lotte Jensen

Skudehavnsvej 17 A
2100 København Ø
Tlf.: 22 11 91 87
have@lottejuul.dk

Referencer

Kolonihave på Amager
Gammel have i Valby
Rækkehushave i Søborg
Nyt hus i EspergærdeHavearkitekt i København med over 25 års erfaring

Jeg har i 25 år, som havearkitekt i København, arbejdet med haveplanlægning, haveindretning, havedesign, haveplaner og haveskitser. Jeg har god erfaring med at aflæse og forstå problemerne, og sammen med haveejeren komme frem til konstruktive, og holdbare løsninger til den nye have.

At planlægge en ny have er en proces der starter med et havebesøg og en gennemgang af haven.

Få dækket dine behov og ønsker til haven

Jeg kommer med friske øjne, og gennem samtalen analyserer jeg behov og ønsker, som derefter udmøntes i en haveskitse udarbejdet på tegnestuen. Efter behov rettes haveskitsen til, og der kan derefter udarbejdes haveplan med plantelister, detailtegninger, eller hvad der måtte være behov for.

Baggrund

Uddannet landskabsarkitekt, cand. hort. 1985, fra KU Life (tidl. Landbohøjskolen)

  • Ansat på Eivind Langkildes tegnestue 1985-1988
  • Ansat i Det Danske Haveselskab, København 1988-2007
  • Selvstændig tegnestue fra 2007

Er desuden tilknyttet

  • Kolonihaveforbundet
  • Anlægsgartnerfirmaet Anders Matthiessen Aps.
  • Aldershvile planteskole, Bagsværd

Udfyld kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Mine diffuse ønsker til haven har du løst perfekt!

Tak for din meget inspirerende haveskitse og medfølgende skriftlige oplæg. Det rammer rigtig godt mine ønsker og rummer mange gode ideer, som jeg glæder mig til at realisere.

Dit forslag med en hæk ved indgangen vil få en rigtig god virkning, tror jeg. Og super med paradisæbler bagved! Mine diffuse ønsker til “noget hæk” foran ved terrassen har du løst helt sublimt. Det kommer til at fungere godt.

Felterne i græsset med espalier tror jeg kan blive et virkelig lækkert element i haven. Også tak for dine rigtig gode overvejelser om beplantning i randzonen og diverse bede.

Mette Hedegaard Corell

Meget tilfreds med haveplanen

meget tilfreds med planen og vil nu de næste år arbejde efter den. Særlig er jeg meget tilfreds med din løsning ved indgangen med plads til cykler – det er fint. Ligesom brydningen af fliseområderne med bede er rigtig fint. Venter nu bare utålmodig på at det bliver muligt at komme i gang.

Birgit Moth

Tusinde tak for din haveplan

Tusinde tak for din haveplan, som jeg nu har haft rigeligt tid til at kigge på og nyde. Den er rigtig god og jeg glæder mig til så småt at gå i gang med den og føre den ud i livet.

Liza Wiggin

Du har fået sat system og struktur på vores tanker

Tak for skitseforslaget til vores kommende have. Vi synes, det er et rigtig fint forslag, og er enige om, at det er sådan, haven skal indrettes. Du har fået sat system og struktur på vores tanker, og det er nu noget nemmere at gå videre.

Gitte Jansen

Haven har glædet mig helt ubeskriveligt

Jeg var lige sendt til tælling med en depression (sygemeldt, det er jeg stadig), du var hidkaldt for at lave en plan for min lille baghave og forhave. Min baghave blev færdig på ca 14 dage minus en træplatform og bænk, disse to ting blev lavet i påsken.Min forhave er ikke helt færdig men det bliver den i dette efterår.

Jeg skulle lave plantekasser til køkkenhave, det er gjort og har været en kæmpe glæde hele sommeren. Jeg har meget længe haft lyst til at fortælle dig hvor utrolig glad jeg har været, og stadig er, for din haveplan. som næsten er fulgt til punkt og prikke.

Der har lige siden det tidligste forår været noget der blomster, lige nu mangler jeg kun at se pudeasters blomster. Jeg lever i den lille have hele tiden, jeg har også sovet i haven hver nat indtil sidste uge.Det har virkelig været positiv helbredelse for mig og det vil jeg sige dig tusinde tak for.

Hvis du en dag køre forbi disse kanter, er du meget velkommen til at se på dit arbejde, som har glædet mig helt ubeskriveligt.

Mange taknemmelige hilsner fra en mere end tilfreds kunde.

Karen Scheel

Både ambitiøst og dog ikke krævende i hverdagen

Jeg har i dag modtaget din skitse- og beplantningsforslag over vores noget forsømt baghave, og det ser godt ud. Både ambitiøst og dog ikke krævende i “hverdagen”. Du har indarbejdet det, vi talte om og set gode muligheder på den ret begrænsede plads.

Lise Hvidkjær

Renovering af min gamle have

Jeg vil gerne sige tak for et godt forslag til renovering af min gamle have. Bortset fra nogle ganske få og små udeladelser vil alt blive udført som foreslået. Jeg glæder mig meget.

Ulla Thomsen

Vildt glade for haveplanen!

For snart et år siden hjalp du os med en haveplan til vores have i Holte. Vi er vildt glade for planen, og virkeliggørelsen af planen skrider frem.

Gitte Jansen