Havearkitekt Mette Rønne

Fiskerhusevej 54
3630 Jægerspris
Tlf. 22 64 24 81
mette@havens-arkitekter.dk

Referencer

En frodig have
Haven på skrænten
Forhaver
Min egen have

Jeg skaber kreative og gennemtænkte løsninger med frodige og velfungerende rammer til både store og små haver. Fokus ligger på at haven skal være til daglig glæde for hele familien. Genbrug og opformering af planter i den eksisterende have har høj prioritet i min haverådgivning. Jeg udarbejder både hurtige skitser og ideoplæg på stedet samt tegner mere udførlige haveplaner.

Jeg rådgiver gerne om pleje og vedligeholdelse af haver og grønne boligområder.

Drømmer du om…

  • at sidde en sommermorgen i din solbeskinnede lækrog og dufte kaprifolien og høre fuglene kvidre?
  • køkkenhave, drivhus og frodige blomsterbede?
  • den enkelte stilrene have, der samler dine mange detaljer i haven?
  • den naturlige sommerhushave?
  • legeplads til dine børn?
  • en praktisk og stadig smuk have?
  • at flytte drømmen fra stuen og ud i haven?

Udfyld kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Mange tak for et meget inspirerende forslag til vores have. Vi er begge meget begejstrede og har stor lyst til at komme igang.

Jesper og Lone

Vi er virkelig begejstrede for de løsninger og plantevalg du har fundet, der skaber de haverum vi har drømt om. Samtidig er det dejligt, at haveplanen gør det muligt at tage arbejdet i etaper, så vi selv har tid til at bidrage og få ” fingrene i jorden”

Lars og Trine

Det er en absolut fornøjelse at bruge et par timer med dig i onsdags.! Min kone er helt vild med dine ideer. Hendes reaktion var, at hun nu( og jeg citerer) “glæder mig mere til vores nye have end til vores nye hus”. Så endnu engang tak.

Christian

Tak for dit besøg, som jeg er meget tilfreds med. Jeg beskar straks et par træer. Det er de bedste penge længe, der er givet ud. Glæder mig til at komme igang.

Janne

Jeg er virkelig glad og opløftet over planen. Jeg synes der er både plan og perspektiv i den – og masser af genbrug. Jeg glæder mig til weekenden og til at komme igang.

Jytte Westh

Tusind tak for den gode og behagelige rådgivning. Jeg har sjældent glædet mig så meget til foråret og til at kunne komme igang og arbejde med den flotte haveskitse.

Julie Sigurd

Jeg har fået vildt meget inspiration…Jeg er dybt imponeret over hvordan du slynger om dig med blomsternavne, farver og højder på planter.

Lone Strøm

Tusind tak for et virkeligt inspirerende møde. Vi synes planen kom til at indeholde det vi gerne ville – det gennemgående emne om den spiselige have. Vi er superglade for din plan, da der både er store og små opgaver vi kan gå igang med. Vi vil klart anbefale din service til andre i samme situation

Tina og Claus